THE PIZZA CORNER ANTWERPEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Pizza Corner Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2024 om 22:37 Zoals altijd zeer lekker en bijna tien minuten voor levertijd geleverd fantastisch !!
21 mrt 2024 om 20:51 Burnt pizzas. See fotos. Wrong order. We ordered "supreme"- it was not supreme. "4cheeses"was burnt and rotten. The delivery boy made us go down to the door 2 times saying he was there and he was not!( after waiting 1 hour) DO NOT ORDER!Big dissapoin
20 feb 2024 om 22:38 Altijd best van Antwerpen
19 feb 2024 om 2:23 Lekker eten, snelle leverling
12 feb 2024 om 9:05 Snel geleverd, vriendelijke bezorger maar pizza was hard en de kaas erop verbrand.
4 feb 2024 om 20:46 Fast delivery, good pizza.. I will order again
27 jan 2024 om 22:42 vorige keer pasta s besteld heel lekker deze keer voorgerechten Top Vriendelijk bezorger
21 jan 2024 om 2:05 Beste pasta’s tot nu ik heb gegeten!!!
21 jan 2024 om 0:45 Zoals altijd zeer lekker ben vaste klant geworden bezorging top! En vriendelijk
10 jan 2024 om 20:43 It's pizza as pizza should be :)
3 jan 2024 om 21:45 Alles in orde zoals altijd top ! Mvg Serge
3 jan 2024 om 14:59 Had to wait almost an hour and a half to get my food. By the time it was delivered, the pizza was cold.